ΑΓΟΡ | Κουφός: "Λαχείο ο Ράιτ"

Ο ΑΓΟΡ πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Κολοσσό αλλά ο Στέργιος Κουφός προτίμησε να ξεκινήσει τις δηλώσεις εκφράζοντας τα παράπονά του για τη μη τηλεοπτική του αγώνα. Ο τεχνικός του ΑΓΟΡ όμως δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στον Λαμάρ Ράιτ που φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα των Κρητικών.

"Θα ξεκινήσω από τα παράπονα που έχω. Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή που δεν έδειξε το συγκεκριμένο παιχνίδι, πολλά συγχαρητήρια. Ένα παιχνίδι που ήταν τόσο σκληρό και μας πήγε

σε παλαιότερα χρόνια, που υπήρχαν πραγματικά ντέρμπι. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση , σεβασμό και αγάπη για το Βασίλη (Φραγκιά) και ακόμα και με ένα πόντο να κερδίζαμε, για μένα θα ήταν ό,τι καλύτερο. Μακάρι ο Κολοσσός να είχε ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΑΓΟΡ ο οποίος στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Στο τελευταία παιχνίδι του Ράιτ, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο συγκινησιακή, πριν κατά τη διάρκεια και ειδικά μετά το τέλος του ματς. Αυτή η φυγή μας αφήνει λίγο κενούς, γιατί ερχόμενος ο Ράιτ ήταν πολύ δύσκολο να τον βάλουμε στην δικιάς μας φιλοσοφία και τελικά επιλέξαμε να πάμε στις δικές του αρετές. Αυτό τελική ήταν η χρυσή επιλογή για εμάς, και μας έφερε μέχρι εδώ. Πλέον απομένουν δύο βδομάδες για το τέλος της κανονικής διάρκειας και είναι πολύ δύσκολο για εμάς ν’ αλλάξουμε τρόπο δουλειάς, φιλοσοφίας, για να γίνουμε ανταποδοτικοί και στα επόμενα δύο ματς που έρχονται. Ευχαριστούμε το Ράιτ για τις στιγμές που μας χάρισε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα πορεία της μπασκετικής του ζωής. Η συγκίνηση του κόσμου στο τελευταίο χειροκρότημα αποδεικνύεται πόσο μεγάλος παίκτης είναι για μας".

Όσον αφορά την επιτυχημένη πορεία του ΑΓΟΡ ο Στέργιος Κουφός σημείωσε δεν παρέλειψε να δώσει "συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά, για την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει όλο το χρόνο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσουμε 4οι. Αυτό είναι ότι καλύτερο υπάρχει για την υστεροφημία τους και για τον ψυχικό τους κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, γιατί τελειώνει ένα πρωτάθλημα και είμαι αναπάντεχα ευτυχισμένος".

Όσον αφορά για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε λίγο πριν από την λήξη του αγώνα ανέφερε: "Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα 2/3 των διαιτητών, γιατί αν δεν ήταν ο Γκόντας και ο Καρακατσούνης, δύο τόσο μεγάλης εμβέλειας διαιτητές, δύσκολα θα μπορούσε να διαχειριστεί η κατάσταση. Για όλα αυτά που έγιναν προς το τέλος, εκτιμώ πως αν δώσει ο τρίτος διαιτητής το αντιαθλητικό φάουλ, δεν θα γινόταν τίποτα. Βέβαια, δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε μετά και για να μην κάνω λάθος εκτίμηση δεν θα πω κάτι παραπάνω. Αλλά είναι λάθος για ένα τόσο όμορφο παιχνίδι, θεαματικό, χορταστικό, στο τέλος να μένουμε με εκκρεμότητες. Και για τη Ρόδο, καθώς κρατήθηκε το δελτίο του Γεωργαλή, γιατί το παιδί ανταπέδωσε. Και για μας, γιατί δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα, βάση αυτής που έχουμε δείξει στο γήπεδό μας από την αρχή της σεζόν".

Ο Στέργιος Κουφός όμως αναφέρθηκε και στον Κολοσσό λέγοντας
Keywords
Τυχαία Θέματα