ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Αμφίβολος ο Σίννης με Αρκαδικό

Με νέο στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (30/3), η ΚΑΠ στην Τρίπολη τον ανεβασμένο Αρκαδικό, έχοντας όμως αμφίβολο τον Ντίνο Σίννη.

Η ΚΑΠ ύστερα απο την εξασφάλιση της παραμονής στην Α2 και μαθηματικά, έχει τη δυνατότητα να πορευτεί στις επόμενες πέντε αγωνιστικές χωρίς το παραμικρό άγχος. Το Σάββατο (30/3), στις 17.00 αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αρκαδικό, ο οποίος παλεύει για τη "σωτηρία" του και με τις εμφανίσεις του, δείχνει ότι έχει τις ικανότητες να τα καταφέρει.

Η αποστολή

της ομάδας θα ταξιδέψει οδικώς αυθημερόν με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Ντίνου Σίννη ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο πολύπειρος φόργουορντ της ΚΑΠ, Ισίδωρος Κουτσός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.kap-bc.gr) για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό υπογράμμισε: "Απ' τη στιγμή που εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία πηγαίνουμε στην Τρίπολη για να παίξουμε απελευθερωμένοι από το άγχος και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε την πίεση πιθανόν να μας βγει σε καλό... Ο Αρκαδικός έχει υψηλό κίνητρο για τη νίκη, αφού "κυνηγά" τα θετικά αποτελέσματα για να σωθεί. Είναι αρκετά ανεβασμένος στον 2ο γύρο, ενώ είναι πολύ σκληρός αμυντικά. Συν τοις άλλοις, οι Αρκάδες διαθέτουν και πολύ δυνατή έδρα, από την οποία αντλούν δύναμη...".

Keywords
Τυχαία Θέματα