Ποιος Χάτζι; Μαραντόνα και Πλατινί!

Αν ο Μαραντόνα δεν ήταν βεντέτα θα τον είχε αγοράσει το 1987 ο Παναθηναϊκός (όπως τους Χάτζι, Στόιτσκοφ, Λάουντρουπ, κλπ)...
Δεν αγαπώ τις βεντέτες
Γ. Βαρδινογιάννης
Μεικτή κόσμου θα μπορούσε να φτιάξει ο Παναθηναϊκός αν έφερνε όλους τους παίκτες που η μεταγραφή τους... μπλόκαρε τελευταία στιγμή.

Το GreenZone ρίχνει φως στις μεγάλες
μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν μόνο στη φαντασία διοικούντων. Εκτός του Χάτζι που... μπλόκαρε η κυβέρνηση Τσαουσέσκου και των Στόιτσκοφ, Λάουντρουπ, Όλσεν, Μέλμπι, Γούαιτσάιντ που ντύθηκαν την ίδια περίοδο «πράσινοι» μόνο στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου (διαβάστε αναλυτικότερα εδώ), υπάρχει άλλη μία περίπτωση παίκτη που αν φορούσε τη φανέλα με το Τριφύλλι, θα άλλαζε η ιστορία του ελληνικού αθλητισμού! Το όνομά του... Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το 1987 ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αποκάλυψε στην εφημερίδα "Equipe" πως «δεν αγαπάει τις βεντέτες». Κρίμα, γιατί ο Μαραντόνα ήταν βεντέτα και έτσι, όπως πληροφορούμαστε από την αναδημοσίευση της συνέντευξης από την «Αθλητική Ηχώ» τον Σεπτέμβρη του '87, χάθηκε η ευκαιρία να ντυθεί στα πράσινα ο Ντιεγκίτο.

Scripta Manent
Keywords
Τυχαία Θέματα