Α2 | Διπλό "μπαμ" η ΚΑΠ!

Η Αγία Παρασκευή είναι από τις ομάδες που κινούνται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι και το συγκρότημα του Νίκου Χατζηπανηγύρη προχώρησε σε δύο ακόμα σημαντικές κινήσεις, μιας και απέκτησε τους Σωκράτη Μαναβόπουλο και Κώστα Βαρβαδά.


Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση της Αγίας Παρασκευής και αναμένεται εντός της ημέρας να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο. Ο εμπειρος παίκτης την σεζόν που πέρασε είχε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανελευσινιακό και αναδείχθηκε με την ομάδα πρωταθλητής της Α2. Η παρουσία του Σωκράτη Μαναβόπουλου, ο οποίος προέρχεται από μια

εξαιρετική χρονιά, θα ενισχύσει την φροντ λάιν της Αγίας Παρασκευής.

Η Αγία Παρασκευή, όμως δεν σταμάτησε εκεί και έκανε δικό της και τον Κώστα Βαρδαβά. Ο παίκτης την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Αμύντα. Και για τους δύο παίκτες απομένει μόνο η ανακοίνωσή τους από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, η οποία με τις προσθήκες δύο από των καλύτερων ψηλών της Α2, δυναμώνει πάρα πολύ.

Παράλληλα, είναι οριστική η συμφωνία με τον πολυτάλαντο 16χρονο γκαρντ του Πιερικού Αρχέλαου, τον Αναστάση Πρισκομάτη. Πλέον το συγκρότημα του Νίκου Χατζηπανηγύρη κλείνει τις μεταγραφές του και εξετάζει μόνο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ψηλών νεαρών παικτών κάτω των 22 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα