Ο Μπαρμπαρούσης για την χθεσινή επίθεση από αναρχικούς

18:12 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε στην χθεσινοβραδινή επίθεση κρανοφόρων σε συγκέντρωση του κόμματος σε καφενείο του Αγρινίου, ενώ αυτός μιλούσε. Ο βουλευτής ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας αντιλήφθηκαν ότι στον καφενείο πλησίαζε μια ομάδα οπλισμένων αναρχικών με καδρόνια και πέτρες. Αμέσως άρχισε συμπλοκή και τελικά επενέβη η αστυνομία πετώντας χημικά και αναγκάζοντας τους αντιεξουσιαστές να φύγουν.

«Το αποτέλεσμα της θρασύδειλης

αυτής επίθεσης ήταν να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες μαγαζιών, όπως και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός συναγωνιστή στο μάτι από πέτρα και την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο», ανέφερε ο Μπαρμπαρούσης.

«Το ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών αποτελεί άλλη μια τρανή απόδειξη για ποιον πραγματικά «δουλεύει» το σύστημα, σε αντίθεση με τα γεγονότα της Βέροιας στα οποία είχαμε την άμεση σύλληψη συναγωνιστών στο συγκεκριμένο περιστατικό. Πόσο ακόμα το κράτος θα προστατεύει τα δικά του παιδιά», διερωτήθηκε ο Μπαρμπαρούσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα