Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Αρης

Πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" της γυναικείας ομάδας του Αρη εν όψει της νέας σεζόν, με τον τεχνικό των "κίτρινων", Αλέξη Μαυρίδη, να τονίζει πως στόχος είναι ο Αρης να αποτελείται ως επί το πλείστον με παίκτριες που βγαίνουν από τα “σπλάχνα” του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν όλες οι παίκτριες, όπως επίσης, και οι υπεύθυνοι του τμήματος, οι οποίοι και μίλησαν στις αθλήτριες ενόψει της νέας χρονιάς. Στη συνέχεια, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς και πήραν από τον προπονητή της ομάδας, το πρόγραμμα,

που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο κόουτς Μαυρίδης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Αρη υπογράμμισε: “Ξεκινάμε την προετοιμασία με δεδομένο ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ευελπιστούμε σε μία καλή πορεία, έχοντας και ως στόχο να ενσωματώσουμε παίκτριες από τα σπλάχνα του Αρη, οι οποίες θ΄ αποτελέσουν και το μέλλον του συλλόγου” και πρόσθεσε ότι “μέσα στις επόμενες μέρες θα δυναμώσουμε και άλλο με την προσθήκη παικτριών, οι οποίες θα συμπληρώσουν το παζλ, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο”.

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας είπε: “Ξέρουμε ότι τα πράγματα φέτος, βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος, θα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, αλλά εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα