Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ανανέωσαν με Καλογήρου, πήραν δύο οι Εσπερίδες/Ικαρος

Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι, ο Ικάρος Καλλιθέας/ Εσπερίδες δείχνοντας ότι την επόμενη σεζόν είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει.

Σημαντικό ρόλο για να πετύχει η ομάδα όλα όσα θέλει, είναι να παραμείνουν σ’αυτή οι παίκτριες που αποτέλεσαν τον βασικό της κορμό. Μετά, λοιπόν, την ανανέωση του συμβολαίου με την Θεώνη Τζεγιαννάκη, η Ρούλα Καλογήρου θα φοράει και την επόμενη σεζόν την φανέλα των Εσπερίδων/Ικάρου Καλλιθέας. Η αρχηγός της ομάδας, Ρούλα Καλογήρου θα διανύσει την 19η χρονιά της στις Εσπερίδες.

Στις Εσπερίδες θα παραμείνουν

και την επόμενη σεζόν οι ταλαντούχες, Ευγενία Λουκάτου και Ειρήνη Αθανασίου. Βέβαια, η ομάδα δεν σταματά στις ανανεώσεις και ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελένης Βράκα, η οποία αποτέλεσε την μεγάλη πρωταγωνίστρια του Φοίνικα Πειραιά την σεζόν 2011-2012. Τέλος ανανεώθηκε η υποσχετική της 17χρονης, Βίλυ Ξεπαπαδέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Δύο ακόμη σπουδαίες μεταγραφές για τον Ίκαρο / Εσπερίδες .

Αποκτήθηκε η 19χρονη Ελένη Βράκα από τον Φοίνικα Πειραιά (είχε αγωνιστεί και την περίοδο 2007-2009 στον σύλλογό μας και είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στις κορασίδες ) και ανανεώθηκε η υποσχετική της 17χρονης Βίλυ Ξεπαπαδέα από την Ελευθερία Μοσχάτου (αναδείχθηκε φέτος τριταθλήτρια Ελλάδας στις νεανίδες με τον σύλλογό μας) .

Και φυσικά έπεται συνέχεια αφού τόσο η γυναικεία ομάδα όσο και τα τμήματα υποδομής θα ενισχυθούν σημαντικά και με άλλες αθλήτριες".

Keywords
Τυχαία Θέματα