Α ΕΣΚΑ | Τα όσκαρ της 4ης αγωνιστικής

Τη Δευτέρα (4/11) ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α΄ΕΣΚΑ και το superbasket.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, την καλύτερη πεντάδα αλλά και τον "ήρωα" της βραδιάς.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Στέλιος Γκίνης Πλέι μέικερ (Zωγράφου)

Ο πλέι μέικερ του Ζωγράφου ήταν εντυπωσιακός κόντρα στα Μελίσσια. Ο 26χρονος πλέι μέικερ πέτυχε 28 πόντους με 4 τρίποντα και ήταν αυτός που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στη δεύτερη παράταση.

2. Βασίλης Μουράτος (Άγιοι Ανάργυροι)

Είναι μόλις

16 χρονών, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει στο ματς των Αγίων Αναργύρων με τον Τυφώνα που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 70-64. Ο ίδιος πέτυχε 12 πόντους και βοήθησε την παρέα του να συνεχίσει με το απόλυτο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

3. Δημήτρης Μπίτσικας (Απόλλωνας)

Ο φόργουορντ του Απόλλωνα πέτυχε 20 πόντους στη νίκη της ομάδας του επί του Μαρκόπουλου με 82-54 και μάλιστα εκτός έδρας.

4. Ανδρέας Χρονόπουλος (Άρης Πετρούπολης)

Ο 30χρονος φόργουορντ ήταν απολαυστικός στο παιχνίδι του Άρη Πετρούπολης με την Ηλιούπολη. Πέτυχε 25 πόντους με 2 τρίποντα και ήταν ο mvp της αναμέτρησης.

5. Σωτήρης Καλαπανίδας (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Ο 37χρονος σέντερ αποτέλεσε την «κολώνα» του Διαγόρα Δρυοπιδέων στο ντέρμπι με τον Προμηθέα και βοήθησε την ομάδα του πετυχαίνοντας 11 πόντους να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

MVP

Στέλιος Γκίνης (Ζωγράφου)

Το παιχνίδι του Ζωγράφου με τα Μελίσσια κρίθηκε στα 50 λεπτά μιας και έληξε έπειτα από δύο παρατάσεις. Ο πλέι μέικερ του Ζωγράφου ήταν μάλιστα αυτός που... αποφάσισε πως δεν ήθελε άλλη παράταση. Έτσι, στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη.

ΗΕRO OF THE NIGHT

Αναστασόπουλος (Αναγέννηση Πετραλώνων)

Με 42 πόντους ενεργητικό κατάφερε η Αναγέννηση Πετραλώνων να πάρει το "διπλό" στην έδρα του Αργοναύτη (40-42), με τον Αναστασόπουλο να έχει τους μίσους πόντους (21!), έχοντας παράλληλα και τρία εύστοχα σουτ από τα 6.75.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γιάννης Παύλος (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Αν και «νεοφώτιστος» ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δείχνει πως ανέβηκε στην Α' ΕΣΚΑ όχι για να μείνει, αλλά για να κάνει πρωταθλητισμό και να πάει ακόμη πιο ψηλά. Ο Γιάννης Παύλος οδηγεί την ομάδα του στο απόλυτο μέχρι στιγμής και τη Δευτέρα το βράδυ έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» μιας και επικράτησε στο ντέρμπι του Προμηθέα και μάλιστα εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα