Α ΕΣΚΑ | Τα Οσκαρ της 11ης αγωνιστικής

Τη Δευτέρα (23/12) ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Α΄ΕΣΚΑ και το superbasket.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, την καλύτερη πεντάδα, τον καλύτερο προπονητή αλλά και τον ήρωα της βραδιάς.


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ
1. Σωκράτης Σπανός (Ηλιούπολη)

Ο πλέι μέικερ της Ηλιούπολης ήταν εντυπωσιακός στη νίκη της ομάδας του επί των Μελισσίων με 85-69. Τι έκανε σε αυτό το παιχνίδι; Πέτυχε 25 πόντους με 5 τρίποντα, οργάνωσε, δημιούργησε για τους συμπαίκτες του και τους έδειξε τον δρόμο για μια εύκολη επικράτηση.

2.

Παναγιώτης Βοϊδήλος (Aγ. Ανάργυροι)

Οι Αγιοι Ανάργυροι πήραν τη νίκη επί του Ζωγράφου με 68-40, με τον Παναγιώτη Βοϊδήλο συμβάλει στην επικράτηση της ομάδας του με 10 πόντους, αλλά και παίζοντας εξαιρετική άμυνα.

3. Χάρης Σκούταρης (Απόλλωνας)

Ο φόργουορντ του Απόλλωνα έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Αγίου Αναργύρους και με τους 14 πόντους που πέτυχε βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

4. Αρης Φουντάς (Άρης Πετρούπολης)

Ο φόργουορντ/σέντερ του Άρη Πετρούπολης κυριάρχησε στις δύο ρακέτες στη σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Εύνικου με 80-53. Ο σέντερ της ομάδας του Γιάννη Καράμπελα πέτυχε 25 πόντους με 2 τρίποντα.

5. Σωτήρης Καλαπανίδας (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Η Ολυμπιάδα Παπάγου προβλημάτισε τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, μέχρι την στιγμή που ανέλαβε δράση ο Σωτήρης Καλαπανίδας. Ο σέντερ της ομάδας του Γιάννη Παύλου πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τα χρώματα του Διαγόρα, κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια και ολοκλήρωσε με 19 πόντους.

MVP

Σωκράτης Σπανός (Ηλιούπολη)

HERO OF THE NIGHT

Δημήτρης Μπίτσικας (Απόλλωνας)

Ο Απόλλωνας δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στον Αργοναύτη τον οποίο νίκησε 70-64. Και αυτό χάρη στον Δημήτρη Μπίτσικα, ο οποίος ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης με δικό του τρίποντο έδωσε αέρα 5 πόντων στην ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την παρέα του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γιάννης Καράμπελας (Αρης Πετρούπολης)

Ο Αρης Πετρούπολης νίκησε τον Εύνικο με 80-53 και η επιτυχία του αλλά και ο εύκολος τρόπος με τον οποίο ήρθε πιστώνεται στον Γιάννη Καράμπελα. Ο Αρης Πετρούπολης είναι μία ομάδα του προπονητή, καθώς ο Γιάννης Καράμπελας έχει περάσει απόλυτα την φιλοσοφία του σε αυτήν, ενώ μετά τη νίκη επί του Εύνικου, την διατήρησε σε τροχιά πλέι οφ και ανόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα