Α ΕΣΚΑ | Συμπληρώνεται το "παζλ" του Σπόρτιγκ

O Σπόρτιγκ ανακοίνωσε τις πρώτες του κινήσεις ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Με τα χρώματα του Σπόρτιγκ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο αρχηγός της ομάδας Σεραφείμ Παπάνογλου, ο Πάρης Βεκρής και ο Χρήστος Μητσόπουλος ενώ κάτοικοι Πατησίων θα είναι και οι Αντώνης Ενεζλής,Γιώργος Καδηγιαννόπουλος , Βασίλης Τσεκούρας, Κώστας Τσολάκης, Λευτέρης Τσολάκης και Πέτρος Μοσχοβίτης ενώ το "τιμόνι" παρέμεινε στα χέρια του Αλέξη Καρατζά.

Η ανακοίνωση του Σπόρτιγκ αναφέρει:

"O A.O Σπόρτιγκ και το Sporting Club

1991 έχουν την χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με τον αρχηγό της ομάδας Σεραφείμ Παπάνογλου καθώς και με τους αθλητές του συλλόγου Πάρη Βεκρή και Χρήστο Μητσόπουλο. Επίσης την φανέλα του σύλλογό μας θα φόρεσουν και οι αθλητές Αντώνης Ενεζλής,Γιώργος Καδηγιαννόπουλος , Βασίλης Τσεκούρας, Κώστας Τσολάκης, Λευτέρης Τσολάκης και Πέτρος Μοσχοβίτης.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο coach Αλέξης Καρατζάς με βοηθό του τον coach Δήμο Μπρούσσαλη ενώ έφορος της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ρομπόλης.

Καλώς ορίζουμε στην οικογένειά μας όλους τους παραπάνω και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Τέλος, ανακοινώνεται η έναρξη διάθεσης των εισιτήριων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και να σταθούν αρωγοί στην πορεία της επιστροφής της ομάδας μας εκεί όπου ανήκει. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6945104078 καθώς και 6938998420".

Keywords
Τυχαία Θέματα