Α ΕΣΚΑ | "Μας εγκατέλειψαν..."

Ο Σπόρτιγκ ξεκίνησε την σεζόν με πολλά όνειρα, αλλά η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ τον βρήκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πάρης Βεκρής, ο Αλέξης Τσιουμπρής, ο Χρήστος Μητσόπουλος, ο Τάσος Κωνσταντώνης και ο Δημήτρης Πανάγος εξήγησαν στο superbasket.gr το τι έφταιξε και ο Σπόρτιγκ δεν κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους τους.


Τερματίσατε στην έβδομη θέση ωστόσο, ξεκινήσατε με τις καλύτερες προοπτικές έχοντας επτά νίκες στα

πρώτα επτά παιχνίδια. Τι έφταιξε από εκείνο το σημείο κι έπειτα;

Βεκρής: "Αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα σε πολλά επίπεδα. Κυρίως σε διοικητικό και οικονομικό. Όταν δεν έχεις σταθερή διοίκηση, σε πέρνει η κατρακύλα. Όλοι έχουμε ευθύνη, από τους φροντιστές ως τοτς προέδρους. Δεν τα καταφέραμε,πάμε για τη νέα χρονιά".

Τσιουμπρής: "Φέτος έγιναν εγκλήματα. Πιστεύω πως το υλικό της ομάδας δεν ήταν για μόνο για το επτά στα επτά αλλά για πολύ περισσότερα. Τα κύρια προβλήματα της ομάδας φέτος ήταν δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με την απουσία της διοίκησης. Η διοίκηση από την αρχή σχεδόν της χρονιάς πέταξε λευκή πετσέτα και άφησε την ομάδα χωρίς τα βασικά, μα το κυριότερο χωρίς ελπίδα. Μία ομάδα όπου την ελάχιστη στήριξη αν είχε θα ήταν στη ΄Γ Εθνική. Μιλάμε για καταστάσεις τραγικές. Από έλλειψη οδοιπορικών μέχρι αλοιφές. To δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Η ομάδα ακόμα και στο σερί που έτρεχε κέρδισε τα περισσότερα ματς στον πόντο. Στη συνέχεια άρχισε να χάνει παιχνίδια στον πόντο. Δεν μπορέσαμε να αναδείξουμε την ποιότητα της ομάδας και να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας, αλλά κι όταν άρχισε να γίνεται αυτό έμεναν λίγες αγωνιστικές και δεν προλαβαίναμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος".

Μητσόπουλος: "Το πρόβλημα ήταν το οικονομικό. Από εκεί που είσαι καλά και νικάς, έρχεται μία διοίκηση και μας ανακοινώνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Αυτό στην ψυχολογία του αθλητή έπαιξε μεγάλο ρόλο, γιατί το θέμα ήταν και βιοποριστικό. Δεν μπορούσαμε να έρθουμε στο γήπεδο, ο καθένας έπρεπε να κοιτάξει και τημ δουλειά του. Μετά σιγά-σιγά λείπαμε, δεν κάναμε προπονήσεις. Είχαμε όλοι προβλήματα. Κρίμα γιατί πιστεύω δεν μας αξίζει αυτή η θέση".

Κωνσταντώνης: "Η χρονιά καλά ξεκίνησε αλλά δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Όλοι έχουμε ευθύνη. Η ομάδα εγκαταλείφθηκε από τους πάντες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως είναι ο έφορος Δημήτρης Αγγελόπουλος και οι δύο προπονητές (σ.σ Αποσκίτης, Καρατζάς ) δούλεψαν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Η ομάδα δεν άξιζε για 7η θέση. Η ομάδα ήταν για πολλά περισσότερα πράγματα. Αυτοί που είχαν τα ηνία διοικητικά, επέλεξαν να εγκαταλείψουν την ομάδα. Ο Σπόρτιγκ είναι μία ιστορική ομάδα και πρέπει να έρθουν άνθρωποι σοβαροί, αληθινοί και όχι ψεύτες. Πρέπει η ομάδα να πάρει το δρόμο της. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου από τον μικρότερο ως το μμεγαλύτερο που μείναμε μέχρι την τελευταία στιγμή με αντίξοες συνθήκες που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Μείναμε ενωμένοι και δεν έφυγε κανένας".

Πανάγος: "Λίγες λέξεις περ

Keywords
Τυχαία Θέματα