EURO CUP | Περάσοβιτς: "Παίξτε μας 50-50"

Χίμκι και Βαλένθια διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στον τελικό (17.15, Eurosport 2) του Eurocup , με την ρωσική ομάδα να αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης μιας και το φάιναλ φορ γίνεται στο σπίτι της.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τονίζοντας αρχικά πως "η Χίμκι είναι μία σπουδαία ομάδα που προετοιμαζόταν όλη την χρονιά για να κατακτήσει τον τίτλο. Έχει υψηλής ποιότητας

παίκτες, που όπως θα έχουν επιπλέον πίεση, γιατί αγωνίζονται στο σπίτι τους. Είναι όμως έμπειροι παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθουν. Το γεγονός ότι παίζουν στο σπίτι τους, θα τους βοηθήσει".

Στην συνέχεια ο τεχνικός της Βαλένθια έριξε την... σπόντα του για την διαιτησία του ημιτελικού μεταξύ της Σπαρτάκ και της Χίμκι λέγοντας πως "εύχομαι όμως να μην έχουν βοήθεια από την διαιτησία. Είδα το χθεσινό (σ.σ 14/04), στο οποίο η Χίμκι σούταρε 28 βολές και η Σπαρτάκ μόλις 7, αλλά νομίζω πως αυτό ήταν τυχαίο".

Ο Βίκτορ Κλαβέρ από την πλευρά των παικτών ανέφερε: "Η Χίμκι είναι μία ομάδα που αποτελείται από σπουδαίους παίκτες. Για την ακρίβεια είναι μία ομάδα που έχει χτιστεί για την Ευρωλίγκα. Το έδειξαν φτάνοντας στον τελικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της εμπειρίας τους. Θα είναι ένα ειδικό παιχνίδι γιατί ο Ματ (σ. Νίλσεν) και ο Τόμας (σ.σΚελάτι) είναι εδώ, αλλά η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες θέλουν να το νικήσουν. Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα