Α ΕΣΚΑ | Tα Οσκαρ της 10ης αγωνιστικής

Τη Δευτέρα (16/12) ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Α΄ΕΣΚΑ και το superbasket.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, την καλύτερη πεντάδα, τον καλύτερο προπονητή αλλά και τον ήρωα της βραδιάς.



Καλύτερη πεντάδα

1. Στέλιος Γκίνης (Ζωγράφου)

Ο 29χρονος πλέι μέικερ ήταν ο κορυφαίος του Ζωγράφου στη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Άρη Πετρούπολης. Ο Γκίνης τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και 4 τρίποντα.

2. Γιώργος Τσίρος (Αργοναύτης)

Ο Αργοναύτης πήρε βαθιά βαθμολογική

ανάσα απέναντι στους Αγίους Αναργύρους με τον Γιώργο Τσίρο να είναι ο κορυφαίος. Ο γκαρντ της ομάδας της Ραφήνας τελείωσε το ματς με 21 πόντους ενώ ήταν εξαιρετικός και δημιουργικά.

3. Νίκος Μακρής (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Εξαιρετική εμφάνιση από τον 35χρονο φόργουορντ του Διαγόρας Δρυοπιδέων στο «διπλό» των πρωτοπόρων στο Μαρκόπουλο. Ο Νίκος Μακρής τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους ευστοχώντας σε τρία τρίποντα, ένα εκ των οποίων ήταν και αρκετά καθοριστικό.

4. Αναστασόπουλος (Αναγέννηση Πετραλώνων)

Η Αναγέννηση Πετραλώνων πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού με τον Αναστασόπουλο να κάνει μεγάλη εμφάνιση. Ο φόργουορντ της ομάδας των Πετραλώνων τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους ενώ έκανε καλή δουλειά και στον τομέα των ριμπάουντ.

5. Δημήτρης Μαλούκος (Προμηθέας)

Ο 25χρονος σέντερ της ομάδας του Τάσου Νικητόπουλου ήταν ο κορυφαίος στο «διπλό» του Προμηθέα στην έδρα του Εύνικου καθώς τελείωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους.

MVP

Δημήτρης Μαλούκος (Προμηθέας)

Αναμφίβολα ο τίτλος του πολυτιμότερου της αγωνιστικής πηγαίνει στον σέντερ του Προμηθέα, Δημήτρη Μαλούκο. Μια ματιά στη στατιστική θα σας πείσει γιατί ήταν ο κορυφαίος της 10ης αγωνιστικής. Ο 25χρονος σέντερ είχε απέναντι στον Εύνικο 20 πόντους (2/2βολές, 9/9δίποντα), 14 ριμπάουντ και μια τάπα σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής. Απίστευτη εμφάνιση.

HERO OF THE NIGHT

Παναγιώτης Δημητρακούλης (Ζωγράφου)

Τέσσερις συμπαίκτες του πέτυχαν περισσότερους πόντους από αυτόν που τελείωσε το παιχνίδι με τον Άρης Πετρούπολης με 6. Εάν δεν ήταν, όμως, ο 29χρονος πλέι μέικερ στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή, το παιχνίδι του Ζωγράφου με τον Άρη δεν θα είχε οδηγηθεί στην παράταση. Ο Δημητρακούλης ήταν αυτός που έκανε το 67-67 και οδήγησε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο, εκεί που η ομάδα του έφτασε τελικά στην πολύ σημαντική νίκη.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Στέφανος Λαρόζας (Αναγέννηση Πετραλώνων)

Ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της περιόδου και με συνεχόμενες νίκες την οδηγεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και στην εύκολη σωτηρία., κάτι που ήταν και ο στόχος στο ξεκίνημα της σεζόν για την Αναγέννηση Πετραλώνων που επικράτησε στη 10η αγωνιστική του Απόλλωνα με 57-53.

Keywords
Τυχαία Θέματα