VIDEOS | Η "βόμβα" του Ντελινινκάιτις κόντρα στην Ελλάδα! (video)

Η Εθνική Ελλάδος έκλεψε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική της εμφάνιση στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Λιθουανία, ωστόσο το highlight της αναμέτρησης άνηκε στους Λιθουανούς και συγκεκριμένα στον Τόμας Ντελινινκάιτις, ο οποίος πήρε λίγη από τη... δόξα των Ελλήνων διεθνών με το απίστευτο τρίποντο που πέτυχε πίσω απ' το κέντρο!

Ο Γιώργος Πρίντεζης ευστόχησε στην δεύτερη ελεύθερη βολή από το φάουλ που είχε κερδίσει και η μπάλα μετά την επαναφορά έφτασε στα χέρια του Τόμας Ντελινινκάιτις,

ενώ απέμεναν 1,9 δευτερόλεπτα για τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Λιθουανός άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε άλλη επιλογή και σούταρε... πετώντας τη μπάλα πολύ πίσω από το κέντρο!

Αποτέλεσμα; Η πορτοκαλί "θεά" του έκανε το χατήρι, καταλήγοντας... συστημένη στο καλάθι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τους Λιθουανούς φιλάθλους να πετάγονται από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν και τις ομάδες να πηγαίνουν στους πάγκους τους, με το σκορ στο 57-71. Το σκηνικό φυσικά δεν διαφοροποιήθηκε στη συνέχεια, με την Ελλάδα να έχει το πάνω χέρι, μέχρι το τέλος του ματς.

Απολαύστε την... τρελή τρίποντη "βόμβα" του Ντελινινκάιτις!

Keywords
Τυχαία Θέματα