SPY | Η Φενέρ βρήκε το νέο της προπονητή...

Χρόνια είχαν να γίνουν τόσες ανακατατάξεις στους πάγκους των ευρωπαϊκών ομάδων και ο κατάσκοπος χαίρεται γιατί έχει δουλειά… Η τελευταία είδηση που έμαθε, είναι ο νέος προπονητής της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Ποιος θα είναι; Μην περιμένετε να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, ο άνθρωπος έχει ακόμα επίσημες υποχρεώσεις. Ε, ποιος μπορεί να είναι αφού μόνο τέσσερις ομάδες συνεχίζουν στην Ευρώπη; Ε, λοιπόν, είναι ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ο Ιταλός κόουτς της Σιένα, που ετοιμάζεται να κατακτήσει άλλον έναν τίτλο στη χώρα του και μετά να μετακομίσει στην Τουρκία. Συμφώνησε σε όλα με τη Φενέρ,

που έχει τα χρήματα να πληρώσει και τη Σιένα. Εχουμε πει, οι γείτονες έχουν λεφτά και δεν έχουν πρόβλημα να τα ξοδέψουν.

Αρα άλλη μια θέση «καπαρώθηκε». Η πρώτη ήταν του πάγκου της ΤΣΣΚΑ, εκεί όπου θα κάθεται ο Ετορε Μεσίνα, κάτι που θα επισημοποιηθεί τη Δευτέρα. Η οριστική συμφωνία κλείστηκε στο καμπ του Τρεβίζο, εκεί έπεσαν και οι υπογραφές.

Σιγά, σιγά το παζλ συμπληρώνεται, αλλά υπάρχουν πολλά κενά ακόμα. Η μεγάλη μάχη γίνεται για τον πάγκο της Εφές, είναι μαγαζί γωνία με πάρα πολλά λεφτά. Στους 20 πιο πλούσιους της γης ανήκει ο πρόεδρος της ομάδας, άρα τα χρήματα περισσεύουν. Βέβαια εκεί το ζήτημα για τον κόουτς είναι ότι θα βρει και καμιά 15αρια εγγυημένα συμβόλαιο, συνεπώς δεν είναι απλό να γίνει μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ.

Και κάτι τελευταίο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Γαλλία, για τη Λιμόζ. Για πάρτη του, θα χρειαστεί να πουλήσουν αρκετές… πορσελάνες οι Λιμουζό. Για τη δική του περίπτωση, θα γίνει οικονομική υπέρβαση. Είναι και η νομοθεσία στη Γαλλία, που η εφορία βαράει πιο πολύ και από την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα