N’JOY UNI-Basket | Πολλά αστέρια ήδη λάμπουν...

Το ότι το N’JOY UNI-Basket έχει μία ξεχωριστή λάμψη είναι γνωστό εδώ και χρόνια.

Το ότι όποιος πατάει παρκέ σε αυτή την διοργάνωση ανεξαρτήτως επιπέδου, το ευχαριστιέται σαν τρελός και αυτό είναι επίσης γνωστό! Έχουμε φτάσει αισίως στη μέση της πρώτης φάσης και τα παιχνίδια όσο πάνε και δυσκολεύουν όμως.

Οι κατοστάρες έχουν πια μειωθεί και τη θέση τους έχουν πάρει πιο ορθολογικά σκορ χωρίς όμως να λείπουν και οι... υπερβολές. Πάντως και πάλι δεν λείπουν οι μεγάλες διαφορές, άλλωστε ακόμα στην Α Φάση είμαστε. Τα λόγια όμως είναι περιττά.

Ας δούμε λοιπόν μερικά παραδείγματα

όσων αναφέραμε παραπάνω. Οι Game Breakers νίκησαν τα Κοράκια με μόνο ένα καλάθι διαφορά (63-61) σε ένα παιχνίδι με απίστευτη εξέλιξη, την ίδια ώρα που οι Terible one έχασαν με μεγάλη διαφορά από την ομάδα Adi guys 47-83, ενώ οι Tsunami heat νίκησαν με 20 πόντους διαφορά τους The hawks (77-57). Οι West Empire έχασαν με ένα τρίποντο διαφορά από τους Κομπάρσους 67-70, ενώ η Fat Mamba νίκησε τους Πελασγούς 79-70.

Ντέρμπι διεξήχθη μεταξύ των Damarians και της ομάδας Όρθια χιλιόμετρα με το σκορ να μην φτάνει τους 50 πόντους και να λήγει στον πόντο: 49-48. Οι Ilion gators πήραν εύκολα τη νίκη από τους Oyk the originals 93-34, ενώ ο Τσουρουκαικός έχασε από τους Ουκ αρκετά δύσκολα με 69-76.

Εύκολες νίκες ήταν για τους Ασχετball που αντιμετώπισαν τους FBI lazzers 79-43, όπως και για τα Παλτά που αντιμετώπισαν τους PCK 70-49. Αυτά ήταν μερικά από τα αγωνιστικά νέα του 10ημέρου, αλλά τώρα είναι ώρα χορηγών.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης παραμένει και φέτος το N’JOY, το απολαυστικό σοκολατούχο γάλα του ξεδιψά παίχτες, προπονητές (ενίοτε) αλλά και διαιτητές!

Νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί το www.ekdromi.gr το οποίο μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα φοιτητή... Απλή απογείωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα