NBA | Τζακ: "Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνω..."

Ο Τζάρετ Τζακ απολαμβάνει τη φετινή του εμπειρία στους Ουόριορς και παρότι στην πλειοψηφία των αγώνων έρχεται από τον πάγκο, έχει συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν έμενε και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

"Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνω στο Γκόλντεν Στέιτ. Το είπα στον ατζέντη μου ότι θέλω να μείνω και είμαι σίγουρος πως μετέφερε την επιθυμία μου στους ανθρώπους της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός άσος.

Ο 29χρονος γκαρντ είναι ένας από τους ποιοτικότερους έκτους παίκτης του NBA

και ο Μαρκ Τζάκσον του έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Στα δύσκολα συνήθως βγαίνει μπροστά και με το έξυπνο παιχνίδι του δίνει άκρως σημαντικές λύσεις στην ομάδα του. Ο ίδιος περνάει πολύ καλά στο Γκόλντεν Στέιτ και το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος θέλει όσο τίποτα άλλο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ουόριορς.

"Νομίζω ότι είναι ο τέλειος γάμος. Οι συμπαίκτες μου, η συναδελφικότητα που έχουμε, ο ρόλος μου, όλα μου αρέσουν. Ναι μεν μπορεί να πάω σε μια άλλη ομάδα και να προσφέρω περισσότερα, αλλά η κατάσταση δεν θα είναι τόσο καλή όσο στους Ουόριορς", πρόσθεσε ο Τζάρετ Τζακ και κατέληξε:

"Θα μπορούσα να πάω σε άλλο κλαμπ και να ξεκινάω στη βασική πεντάδα; Σίγουρα. Όμως, μου αρέσει αυτό που έχουμε εδώ, στο Γκόλντεν Στέιτ. Μου αρέσει ο ρόλος μου και είμαι πολύ άνετος με αυτόν. Αν είναι δυνατό να αγωνίζομαι και του χρόνου στους Ουόριορς, τότε θα το ήθελα πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα