NBA | "Μπέβερλι, έρχομαι να σε σκοτώσω"

Που να ήξερε ο Πάτρικ Μπέβερλι ότι η προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα από τον Ράσελ Ουέστμπρουκ θα επέφερε τον σοβαρότατο τραυματισμό του σούπερ σταρ της Οκλαχόμα Σίτι και ύστερα από αυτό θα δεχόταν απειλές για τη ζωή του;

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της... ανάμειξής του στον τραυματισμό του Ουέστμπρουκ, που θα τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων,

καθώς θεωρείται... υπεύθυνος για το μεγάλο κακό που προξένησε στον άσο των Θάντερ, στην προσπάθεια να του κλέψει απλά την μπάλα!

Μάλιστα, το θέμα πήρε άλλη διάσταση, μιας και ο Μπέβερλι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο twitter, το οποίο σύμφωνα με τις αρχές των ΗΠΑ -που πραγματοποίησαν έρευνα- προήλθε από ένα ball boy των Θάντερ!

"Έρχομαι να σε σκοτώσω", έγραψε δύο φορές στη σελίδα του Αμερικανού παίκτη των Χιούστον Ρόκετς το ball boy της ομάδας της Οκλαχόμα, το οποίο πάντως αφού αρχικά απολογήθηκε, στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ευθύνεται για το απειλητικό μήνυμα, διότι κάποιος είχε παραβιάσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα