NBA | Στους Ράπτορς ο κορυφαίος παράγοντας της χρονιάς!

Κίνηση ματ έκαναν οι Ράπτορς με την προσθήκη του Μασάϊ Ουτζίρι, ο οποίος επιστρέφει στο Τορόντο έπειτα από τρία χρόνια, με στόχο να επαναφέρει την ομάδα σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Νιγηριανός έκανε τρομερή δουλειά φέτος στου Νάγκετς και οι κόποι του απέδωσαν καρπούς, καθώς από τη μία είδε το Ντένβερ να μπαίνει στα πλέι οφ –αλλά να μένει εκτός από τον πρώτο γύρο από τους Ουόριορς (4-2)- και από την άλλη, να αναγνωρίζεται το έργο του, σε προσωπικό επίπεδο, με το βραβείο του κορυφαίου παράγοντα της σεζόν που του απονεμήθηκε.

Οι ιθύνοντες των "Πτερόσαυρων" τον πλησίασαν και απέσπασαν την υπογραφή του για τα επόμενα πέντε χρόνια, με το συμβόλαιό του να προβλέπει να εισπράξει 15 εκατομμύρια σε αυτό το διάστημα. Οι Καναδοί έδωσαν τα... κλειδιά της ομάδας στον 42χρονο Ουτζίρι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε εργαστεί στο Τορόντο, και περιμένουν από αυτόν να χτίσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και να οδηγήσει τους Ράπτορς στα πλέι οφ, έπειτα από το 2008 που ήταν η τελευταία φορά που έδωσαν το παρών στην postseason.

Keywords
Τυχαία Θέματα