ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Το πιο μεγάλο μούσι του ελληνικού μπάσκετ...

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή "JUMP SHOOT" με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13:00-14:00, πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ).

Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο 35χρονος πλέι-μέικερ, Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος θα μιλήσει για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και βέβαια για την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Τυνησίας.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Εκτενή πλάνα και πλούσιο ρεπορτάζ από τα παιχνίδια των πλέι-οφ της Α1. Ο δρόμος Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τους μεγάλους τελικούς. Τι είπαν ο Γιώργος Πρίντεζης αλλά και ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος πέρα από μπασκετικά προσόντα, διαθέτει και το μεγαλύτερο μούσι στο ελληνικό μπάσκετ.

2) Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τον Αρη και «το ποντίκι με το τυρί στο στόμα».

3) Ρετρό με τελικό Κυπέλλου του 1998 ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο. Πλάνα και στιγμές, που μάλλον δεν έχετε δει.

4) Οι Ελληνες βετεράνοι πήγαν και έπαιξαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη Ξάνθη. Δείτε σε δράση Γιάννη Γιαννούλη, Αγγελο Κορωνιό, Νάσο Γαλακτερό και Γιώργο Σιγάλα. Τι είπαν Σιγάλας, Κορωνιός, Σταυρακάρας και Πανδρακλάκης.

5) Συνέντευξη Τύπου έδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το ΑΡΤ ήταν εκεί.

6) Πλούσια δράση από το ΝΒΑ και τους τελικούς.

7) Ο Μάκης Δρελιώζης όταν φορούσε την φανέλα της ιταλικής Φορλί: το 1996 με συμπαίκτη τον Σουδανό, ύψους 2.32, Μανούτε Μπολ.

8) Ο Δήμος Ντικούδης είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ. Τι είπε κατά την επίσημη παρουσίαση του.

9) Η Νέα Κηφισιά γιόρτασε την άνοδό της στην Α1. Τι είπαν στη κάμερα του ΑΡΤ Σωτήρης Λατσούδας, Παπαθεοδώρου, Μοσχοβίτης και Μενουδάκος.

10) Ρετρό με Δάφνη εναντίον Παπάγου. Μπιλής, Κωνσταντώνης και Τσίτουμ απέναντι σε Σκαραφίγκα, Γκάρο και Λογοθέτη.

11) Διαγωνισμός με δώρα. Μπαίνετε στην σελίδα του JUMP SHOOT στο FACEBOOK και μπορεί να είστε ο τυχερός. Αυτή την εβδομάδα πέντε τυχεροί θα πάρουν ισάριθμες μπάλες, προσφορά της TEMPO SPORT.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv.

Keywords
Τυχαία Θέματα