NBA | Σακίλ: "Όταν περνούσα εγώ στο παρκέ, ήμουν έτοιμος να σε φάω..."

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ έχει βάλει στο μάτι τον Ντουάιτ Χάουαρντ και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί. Αυτή τη φορά του ζήτησε να αγριέψει και να αφήσει τα ... γελάκια και την καλή διάθεση έξω από το παρκέ.

Ο παλαίμαχος θηριώδης σέντερ θεωρεί πως τα "χάχανα" δεν χωρούν στον σκληρό κόσμο του ΝΒΑ και κάλεσε τον Ντουάιτ Χάουαρντ να κόψει τα πολλά χαμόγελα και να αγριέψει, αν θέλει να πετύχει στους Λέικερς (εφόσον τελικά παραμείνει στην ομάδα).

"Παραείναι καλός ο Χάουαρντ. Κι εγώ μέχρι να μπω στο παρκέ είμαι όλο γέλια και χαβαλέ, αλλά

όταν περάσω μέσα στις τέσσερις γραμμές, είμαι έτοιμος να σε φάω ζωντανό. Ακόμη και τους θείους μου να είχα αντιπάλους, θα τους χτυπούσα. Αυτό πρέπει να κάνεις. Είναι καθήκον μου να κάνω αυτόν τον νέο έναν από τους καλύτερους ψηλούς, να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Είναι ο καλύτερος, αλλά πρέπει να παίζει σαν τέτοιος. Είναι δουλειά μου να τον βοηθήσω, αλλά όχι με καλά λόγια. Θα τον τσιγκλήσω, θα του πατήσω τα κουμπιά, ό,τι χρειάζεται για να το κάνει", δήλωσε ο "Σακ Aτάκ".

"Όταν υπάρχει πίεση, είτε τρέχεις μακριά από αυτή για να την αποφύγεις, είτε την αντιμετωπίζεις. Όταν εγώ πήγα στους Λέικερς, ο Τζέρι Γουέστ μού είπε να κοιτάξω στον ουρανό του γηπέδου τις φανέλες των Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. ‘Πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 2-3 πρωταθλήματα όσο είσαι εδώ, αλλιώς αυτή η μεταγραφή θα είναι αποτυχημένη’, μου είπε. Εμένα μου άρεσε η πίεση και την αντιμετώπισα. Έλεγα πως θα γίνω ο καλύτερος σέντερ στην ιστορία των Λέικερς. Αυτό ήταν το κίνητρό μου. Ο Χάουαρντ έπρεπε να ξέρει πού ήρθε. Η συμβουλή μου είναι να κοιτάξει την πίεση στο πρόσωπο και να της δώσει μια-δυο μπουνιές", κατέληξε ο παλαίμαχος σέντερ των "Λιμνανθρώπων" (και όχι μόνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα