NBA | "Πόλεμος" Μπάινουμ με τους γείτονες για ναρκωτικά και ρατσισμό

Σε "εμπόλεμη" κατάσταση με τους πρώην γείτονές του βρίσκεται ο Αντριου Μπάινουμ, ο οποίος τους κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά και εκείνοι με την σειρά τους τον κατηγόρησαν για χρήση ναρκωτικών!

Ο πρώην παίκτης των Λέικερς και νυν των Σίξερς κατέθεσε μήνυση εναντίον των Ραμόντ και Σίντι Μπέκετ, οι οποίοι ήταν οι γείτονες του τα προηγούμενα επτά χρόνια. Ο Μπάινουμ ισχυρίζεται ότι οι “δαιμονικοί” του γείτονες, πετούσαν κέρματα στο αυτοκίνητό του και έτσι χαλούσαν το χρώμα της Ferrari του. Επιπλέον τους κατηγορεί για ρατσιστική

συμπεριφορά απέναντι τόσο στον ίδιο, όσο και σε φίλους του που τον επισκέπτονταν κατά καιρούς. Επίσης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, “tmz.com” , ο παίκτης ισχυρίζεται πως κάθε φορά που έβαζε μουσική του χτυπούσαν την πόρτα με ένα σκουπόξυλο!

Η οικογένεια των Μπάκετ δεν άφησε αναπάντητη τη μήνυση του Μπάινουμ και κατέθεσε την δική της, κατηγορώντας τον παίκτη για πολλά και διάφορα. Ετσι, λοιπόν, οι γείτονες ισχυρίζονται με τη σειρά τους ότι ο Μπάινουμ έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες μέσω του καπνού πήγαιναν και στο δικό τους σπίτι. Ανάμεσα στις κατηγορίες είναι ότι ο παίκτης επί ένα συνεχόμενο χρόνο, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χτυπήσει ο συναγερμός του και να ενοχλήσει τους Μπάκερ. Τέλος, τον κατηγόρησαν ότι άφηνε το σκύλο του να κάνει ελεύθερος βόλτες στην γειτονιά και ότι οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα για να κάνει φιγούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα