NBA | "Ποδαρικό" με Νικς ο Αντετοκούνμπο!

Η New York Post είχε προαναγγείλει ότι οι ο πρώτος αντίπαλος των Νικς στην πρεμιέρα της σεζόν 2013-14 θα είναι οι Μπακς, στο Madison Square Garden. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τα επίσημα χείλη της λίγκας του NBA, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κάνει... ποδαρικό στο κορυφαίο πρωτάθλημα του
κόσμου κόντρα στην παρέα του Καρμέλο Άντονι!

Όπως ανακοίνωσε η λίγκα του μαγικού πλανήτη, οι Μπακς του Έλληνα φόργουορντ/γκαρντ θα φιλοξενηθούν στη Νέα Υόρκη από τους Νικς στις 30 Οκτωβρίου. Ωστόσο, το πρώτο χρονικά παιχνίδι της νέας περιόδου είναι αυτό ανάμεσα σε Πέισερς και Μάτζικ, στις 29 του μήνα. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια. Οι Χιτ θα υποδεχτούν τους Μπουλς, με τους παίκτες του Μαϊάμι να παραλαμβάνουν τα δαχτυλίδια τους, ενώ έπεται το ντέρμπι του Λος Άντζελες μεταξύ Λέικερς και Κλίπερς!

Οι Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και ίσως του Νικ Καλάθη έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσουν τους Σπερς στο Σαν Αντόνι, στις 30 του Οκτώβρη. Οι Πρωταθλητές Χιτ θα τεθούν αντιμέτωποι με τους φιναλίστ Σπερς αρχικά στις 26 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι, ενώ στις 6 Μαρτίου οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν ξανά, αυτή τη φορά στο Σαν Αντόνιο.

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις, Λέικερς-Χιτ, Σπερς-Ρόκετς, Νικς-Θάντερ, Νετς-Μπουλς και Ουόριορς-Κλίπερς.

Στο καλεντάρι του NBA βρίσκονται δύο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν μακριά από τις ΗΠΑ. Στις 4 Δεκεμβρίου θα παίξουν στο Μέξικο Σίτι Τίμπεργουλβς και Σπερς, ενώ στις 16 Ιανουαρίου στο Λονδίνο θα μονομαχήσουν οι Νετς με τους Χοκς.

Όσον αφορά τα πλέι οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο; Αυτά είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν τρεις μέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, η οποία ρίχνει αυλαία στις 16 Απριλίου. Τέλος, το All Star Game θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα