Στο Μαϊάμι με ντέρμπι η «αυλαία»

10:07 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Μαϊάμι θα ανοίξει η «αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 στο NBA, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, καθώς οι δις πρωταθλητές Χιτ θα υποδεχθούν τους Σικάγο Μπουλς. Οι παίκτες του Μαϊάμι θα παραλάβουν τα δακτυλίδια τους, για τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι, πριν από τον αγώνα της 29ης Οκτωβρίου με τους «ταύρους», τους οποίους αναμένεται να ενισχύσει και πάλι ο Ντέρικ Ρόουζ, μετά τον τραυματισμό του. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας

για την 68η σεζόν του NBA, η οποία περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Ο δεύτερος αγώνας θα είναι το τοπικό ντέρμπι του Λος Άντζελες, ανάμεσα στους Κλίπερς, προπονητής των οποίων είναι πλέον ο «Ντοκ» Ρίβερς, και τους Λέικερς.

Το Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τους περυσινούς φιναλίστ του NBA, Σαν Αντόνιο Σπερς, εντός έδρας στις 26 Ιανουαρίου και στο Τέξας στις 6 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά δύο αγώνες για την κανονική περίοδο θα διεξαχθούν εκτός Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Σπερς θα αναμετρηθούν με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στις 4 Δεκεμβρίου στην Πόλη του Μεξικού, ενώ Μπρούκλιν Νετς και Ατλάντα Χοκς θα τεθούν αντιμέτωποι στις 16 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα