NBA | "Πιστός" στη Σάρλοτ ο Χέντερσον!

Για τρία ακόμη χρόνια θα αγωνίζεται με τα χρώματα των Χόρνετς ο Τζέραλντ Χέντερσον, ο οποίος παραμένει... πιστός στη Σάρλοτ.

Φέτος, οι "Αγριόγατες" πραγματοποίησαν κάκιστη σεζόν, ωστόσο ο Χέντερσον ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που διασώθηκαν από το "ναυάγιο". Η προσπάθειά του αναγνωρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν να τον "δέσουν". Έτσι, του πρότειναν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,96) δεν μπορούσε να αρνηθεί την προσφορά

των... αγαπημένων του Χόρνετς, υπέγραψε και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα εισπράξει 18 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Χέντερσον αγωνίζεται στο NBA από το 2009, όταν δηλαδή τον επέλεξε η Σάρλοτ στο νούμερο 12 του ντραφτ. Τα τέσσερα χρόνια της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου τα έχει περάσει όλα στους Χόρνετς, ενώ δείχνει συνεχώς βελτιωμένος και χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερος. Τη φετινή περίοδο, έπαιξε σε 68 ματς, εκ των οποίων τα 58 βρέθηκε στη βασική πεντάδα. Σε 31,4 λεπτά συμμετοχής είχε κατά μέσο όρο 15,5 πόντους, 3,7 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο Χέντερσον σούταρε με 44,7% εντός παιδειάς, 33% στα τρίποντα και 82,4% στις βολές, όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, πίσω από τον Κέμπα Ουόκερ ο οποίος μέτρησε 17,7 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα