ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | Σλούκας: "Σκληρή δουλειά για μετάλλιο"

Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, παραδέχθηκε ότι στο μυαλό των Ελλήνων διεθνών υπάρχει ο στόχος της κατάκτησης ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ και τονίζει ότι αυτό μπορεί να έρθει από την καλή χημεία της ομάδας που ήδη υπάρχει.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για την προετοιμασία της εθνικής και την συνεργασία με τον Αντρέα Τρινκιέρι:

"Είναι πολύ νωρίς, ακόμα μπαίνουν οι βάσεις

για να χτιστεί η φιλοσοφία της ομάδας. Ο κόουτς είναι πιστός στους παίκτες, μιλάει πολύ, τους καθοδηγεί και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια".

-Για την πιθανότητα συμμετοχής του στην 12άδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, κάθε φορά που έρχεται η κλήση για την Εθνική. Ακόμα και στις προπονήσεις εκπροσωπώ τη χώρα μου και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτό. Από κει και πέρα, ο κόουτς θα κρίνει. Για μένα είναι τιμή ακόμα και το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ".

-Για τις απουσίες της Εθνικής:

"Είναι σημαντικές, αλλά όπως λέει και ο προπονητής μας, πορευόμαστε με τους παίκτες που έχουμε. Για μένα είναι τιμή που είμαι ανάμεσά τους και εκπροσωπώ τη χώρα μου".

-Για την συνεργασία με τους συμπαίκτες που έχει σε Ολυμπιακό και Εθνική ταυτόχρονα:

"Εχουμε γίνει κουραστικοί να λέμε κάθε χρόνο ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εκπληκτικό. Δεν είναι μόνο οι συμπαίκτες που έχω στον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά και υπάρχει φοβερή χημεία. Βέβαια, αυτή που έχει σημασία είναι να φανεί στο γήπεδο".

-Για το στόχο του μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας:

"Κάθε ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση έχει στόχο το μετάλλιο. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά. Στο βάθος του μυαλού μας υπάρχει μετάλλιο, αλλά αν δεν δουλέψουμε δεν έρχεται τίποτα στην τύχη".

Keywords
Τυχαία Θέματα