NBA | Παραλίγο... στα χέρια Λαμάρ Οντομ και Μαρκ Κιούμπαν!

Ολοένα και περισσότερα σενάρια για το "διαζύγιο" Μάβερικς-Λαμάρ Οντομ βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Το τελευταίο και πιο... "πιπεράτο", μάλιστα, αναφέρει ότι στο ημίχρονο του ματς κόντρα στο Μέμφις, ο 32χρονος φόργουορντ παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Μαρκ Κιούμπαν!

Τα δημοσιεύματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αναφέρουν ότι ο Λαμάρ Οντομ έδειχνε συνεχή ασυνέπεια και αδιαφορία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς πήγαινε πάντοτε καθυστερημένος

σε όλες τις εκδηλώσεις και υποχρεώσεις των Μάβερικς, προπονήσεις, meeting, κλπ.

Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με τη συνολικότερη συμπεριφορά και την μικρή προσφορά του Οντομ, δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους του Ντάλας. Ετσι, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γκρίζλις, πήγε στα αποδυτήρια και βρήκε τον 32χρονο φόργουορντ -ο οποίος στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχε πάρει μόλις 4 λεπτά χρόνο συμμετοχής- και τον ρώτησε με κάπως... έντονο ύφος "Είσαι μέσα ή έξω;".

Αυτό ήταν... Ο Οντομ πήρε... ανάποδες, αντέδρασε οργισμένα και οι δύο άντρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν και το τελευταίο του δύο φορές πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Λέικερς, ενώ έπειτα από λίγες ώρες αποτελούσε παρελθόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα