ΓΕΡΜΑΝΙΑ | "Κρεμάει" τα παπούτσια ο Φέμερλινγκ!

Επειτα από μία πορεία 16 ετών με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Πάτρικ Φέμερλινγκ ανακοίνωσε ότι η σπουδαία καριέρα του έφτασε στο τέλος της, αφού ο 37χρονος Γερμανός σέντερ αποσύρεται από την ενεργό δράση.

"Ναι, ήρθε το τέλος. Θα μπορούσα να παίξω στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, αλλά τώρα έφτασε το τέλος...", ήταν τα λόγια του μεγάλου Γερμανού σέντερ στην "Berliner Morgenpost", μέσω των οποίων ανακοίνωσε ότι μία σπουδαία καριέρα τερματίζεται κάπου εδώ...

Στην μακρά

και άκρως επιτυχημένη πορεία του στο μπάσκετ, ο Πάτρικ Φέμερλινγκ φόρεσε τη φανέλα μερικών εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου. Τον γνωρίσαμε όταν ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπου και κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδος το 2002. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Βαρκελώνη, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, το 2003, αλλά και δύο πρωταθλήματα Ισπανίας (2003, 2004) με την Μπαρτσελόνα. Η περιπλάνησή του στην Ελλάδα δεν είχε τελειώσει και το 2004 γίνεται μέλος του Παναθηναϊκού και στις δύο χρονιές που βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς κατακτά ισάριθμα νταμπλ.

Φόρεσε 221 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, ενώ στο παλμαρέ του έχει και ένα χάλκινο μετάλλιο απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002!

Keywords
Τυχαία Θέματα