NBA | Ντουράντ: "Θα μπορούσα να παίζω όλη νύχτα!"

Στον Κέβιν Ντουράντ φαίνεται πως ανήκει ολοκληρωτικά η φετινή χρονιά! Ο σούπερ σταρ των Θάντερ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του έκτου ματς κόντρα στους Σπερς στο Chesapeake Energy Arena, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και πραγματοποιώντας ακόμα μία ηγετική εμφάνιση, την οδήγησε στους τελικούς του NBA!

Ο Σκουτ Μπρουκς βλέποντας

τα σπιρούνια να φτάνουν τη διαφορά μέχρι και το +18 στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κατάλαβε πως δεν γινόταν με τίποτα να βγάλει από το παιχνίδι το μεγάλο του όπλο… Έτσι, λοιπόν, ο Ντουράντ χρησιμοποιήθηκε και στα 48 λεπτά της αναμέτρησης, όπου πέτυχε 34 πόντους, (9/17 σουτ, 4/8 τρίποντα, 12/15 βολές), μάζεψε 14 ριμπαόυντ, μοίρασε 5 ασίστ, ενώ είχε επίσης 2 μπλοκ, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη.

Ο 23χρονος σμολ φόργουορντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πρόκριση των αστραπών στους τελικους του μαγικού κόσμου, έδειξε –όπως πάντα- να… πατάει στη γη και παράλληλα υποστήριξε ότι είναι ικανός να παίζει μπάσκετ όλη νύχτα!

"Δεν θέλω ποτέ να παίρνω δεδομένες πολύ στα σοβαρά αυτές τις στιγμές. Γνωρίζω απλά ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό", ήταν η αρχική τοποθέτηση του -ως συνήθως- μετρημένου στα λόγια, Κέβιν Ντουράντ.

"Είπα στους ανθρώπους του πάγκου ότι θα μπορούσα να παίζω όλη νύχτα. Αγωνίστηκα 48 λεπτά και πραγματικά δεν πίστευα ότι θα με άφηναν για όλο τον αγώνα μέσα στο παρκέ. Ωστόσο αυτοί το έκαναν και εγώ από τη μεριά μου προσπαθούσα συνέχεια να δώσω το κάτι παραπάνω, κάτι σαν μια σπίθα", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός άσος της Οκλαχόμα, κλείνοντας τις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα απέναντι στην ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα