NBA | Τζινόμπιλι: "Δεν μπορούσαμε..."

Οι Σπερς μετρούσαν 20 συνεχόμενες νίκες, είχαν το πλεονέκτημα έδρας και το προβάδισμα με 2-0 στη σειρά με τους Θάντερ και ο δρόμος για την πρόκριση στους τελικούς του NBA ήταν ορθάνοιχτος, ωστόσο τελικά η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς έδειξε ανήμπορη να κοντράρει την παρέα των Ντουράντ και Ουέστμπρουκ.

Στο έκτο παιχνίδι που διεξήχθη στο Chesapeake Energy Arena της Οκλαχόμα, τα σπιρούνια προηγήθηκαν ακόμα και με 18 πόντους στη

διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν κατόρθωσαν να διαχειριστούν την υπέρ τους διαφορά, χύνοντας την καρδάρα με το γάλα.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Μανού Τζινόμπιλι εμφανίστηκε στεναχωρημένος και απογοητευμένος, χωρίς να μπορεί να πει πολλά πράγματα για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να παραπονεθούμε. Πραγματοποιήσαμε ένα εντυπωσιακό σερί, ωστόσο δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτούς τους τύπους, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τις αστραπές ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ του Σαν Αντόνιο, ο οποίος σε 35 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 10 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοιράζοντας και 1 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα