NBA | Μετριόφρων όπως πάντα ο Λοβ...

Σκόραρε 23 πόντους και μάζεψε 24 (!) ριμπάουντ, οδηγώντας τους Τίμπεργουλβς στο διπλό επί των Κινγκς, τη στιγμή που οι "λύκοι" μετρούσαν πέντε σερί ήττες και δεν είχαν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Ο λόγος φυσικά για τον Κέβιν Λοβ, ο οποίος -με τη μετριοφροσύνη που τον διακρίνει πάντα- δεν στάθηκε στη δική του εντυπωσιακή απόδοση, αλλά στη σημασία της νίκης της ομάδας του.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,08μ.) πραγματοποίησε... εξωπραγματική εμφάνιση στο Σακραμέντο, καταγράφοντας 23 πόντους, 24 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και μόλις 2 λάθη. Όμως, ο μεγάλος αστέρας της Μινεσότα δεν συνηθίζει να φανερώνει εύκολα τον ενθουσιασμό του, πράγμα το οποίο έκανε και χθες, δείχνοντας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "βασιλιάδες" ότι... πατάει στη γη!

"Δεν έχει σημασία η δική μου παρουσία, αλλά το να κερδίζει η ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτό το ματς, ώστε να ξεπεράσουμε την κοιλιά που κάναμε το τελευταίο διάστημα", σχολίασε ο Αμερικανός All Star, ενώ ο τεχνικός των Τίμπεργουλβς, Ρικ Έιντελμαν, ανέφερε:

"Βρισκόμασταν σε μια δύσκολη στιγμή, οπότε το μόνο που δεν με ενδιέφερε, ήταν να ξεκουράσω τον Λοβ και τον Κιριλένκο".

Keywords
Τυχαία Θέματα