NBA | ΛεΜπρον: "Έπρεπε να κάνω μεγάλο παιχνίδι"

Πράματα και θάματα έκανε ο ΛεΜπρον Τζέιμς στο Garden της Βοστώνης, όπου με 45 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά πήρε από το χέρι τους Χιτ και τους οδήγησε στο μεγάλο διπλό, με τον ίδιο τον Αμερικανό σούπερ σταρ να στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του βρήκε τα κότσια και επέστρεψε δριμύτερη μετά την ήττα στο Μαϊάμι.

"Σε ένα περιβάλλον σαν αυτό, πρέπει να κάνεις ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι", ήταν η αρχική τοποθέτηση του 27χρονου φόργουορντ/γκαρντ μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου η αρμάδα του Έρικ Σπόελστρα υπέταξε τους Σέλτικς

μέσα στο... σπίτι τους!

Ο Τζέιμς πραγματοποίησε… διαστημική εμφάνιση, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 45 πόντους (5/9 βολές, 17/22 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ, δείχνοντας ότι φέτος δεν… αστειεύεται και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ για να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

"Ήθελα να είμαι εκεί για τους συμπαίκτες μου, άσχετα με το τι γινόταν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς και είναι πολύ καλό που δείξαμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε μετά από την εντός έδρας ήττα μας στο πέμπτο παιχνίδι", πρόσθεσε ο ηγέτης του Μαϊάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα