NBA | Κροένκε: "Σωστή η απόλυση του Καρλ"

Ο Τζορτζ Καρλ οδήγησε τους Νάγκετς στην κορυφαία σεζόν της ιστορίας τους και ο ίδιος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο NBA, ωστόσο η ομάδα του Ντένβερ τον απέλυσε και σύμφωνα με τον Τζος Κροένκε έπραξε σωστά.

"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά ένιωσα ότι έπραξα σωστά όταν απέλυσα τον Τζορτζ Καρλ, με τον οποίο η ομάδα πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της", δήλωσε αρχικά ο διευθυντής των "Σβόλων" στην "denver post".

Η θέση του προπονητή και του γενικού διευθυντή έμεινε "ορφανή"

στους Νάγκετς, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θα βιαστούν για να καλύψουν τα κενά. "Δεν υπάρχει βιασύνη για να υπογράψουμε νέο προπονητή και τζένεραλ μάνατζερ, μετά την αποχώρηση του Τζορτζ Καρλ και του Μασάι Ουτζίρι αντιστοίχως", τόνισε ο Αμερικανός.

Όσο για τη μετακόμιση του Μασάι Ουτζίρι στους Ράπτορς, ο Κροένκε σχολίασε: "Οι Ράπτορς είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θα επέτρεπα στον Ουτζίρι να πάει. Ήταν μια σκληρή απόφαση γι αυτόν, αλλά η ευκαιρία που του δόθηκε να επιστρέψει στην ομάδα του Τορόντο, εκεί δηλαδή από όπου ξεκίνησε να χτίζει το όνομά του, ήταν τρομακτική. Του εύχομαι τα καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα