NBA | Η επιστροφή του... σούπερμαν!

Τους διέψευσε όλους ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος δείχνει να μην… καταλαβαίνει από τραυματισμούς! Ο σούπερ σταρ των Λέικερς πλέον έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Μάικ Μπράουν ενόψει της νέας σεζόν και εξέφρασε την ελπίδα του να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποια φιλικά προετοιμασίας.

"Ελπίζω να παίξω λίγο, θα κάνει καλό στη χημεία μας. Δεν θα βιαστώ πάντως. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα παίξω, αλλά ανυπομονώ και θέλω να δω πώς θα νιώθω το σώμα μου όταν ξυπνήσω", δήλωσε

χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ.

Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος σέντερ (2,11μ.) είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μέση του τον Απρίλιο και οι γιατροί έλεγαν πως δεν θα συμμετείχε στις πρώτες προπονήσεις των λιμνανθρώπων, ωστόσο ο ίδιος ως... γνήσιος σούπερμαν έκανε αγώνα δρόμου και τελικά κατάφερε να πάρει μέρος στην πρώτη της ομάδας του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, μία πηγή του ESPN ανέφερε πως ο Χάουαρντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. "Κάρφωνε όποια μπάλα βρισκόταν στο διάβα του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη και σήμερα σε αγώνα του ΝΒΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα