NBA | Γκρέιντζερ: "Αληθινοί διεκδικητές του τίτλου..."

Οι Πέισερς έφτασαν πέρσι μια ανάσα από τους τελικούς του NBA, αλλά οι Χιτ τους έκλεισαν τον δρόμο και τους απέκλεισαν στο έβδομο παιχνίδι των ημιτελικών. Φέτος, όμως, η ομάδα της Ιντιανάπολις συγκαταλέγεται στους διεκδικητές του τίτλου και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει τα σκήπτρα από το Μαϊάμι, κατά την γνώμη του Ντάνι Γκρέιντζερ.

Ο 30χρονος φόργουορντ (2,03μ.), ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε μόλις 5 συμμετοχές λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών στο αριστερό γόνατο, μίλησε για τις προσθήκες που έκαναν το καλοκαίρι

οι "Ινδιάνοι" στεκόμενος ειδικά σε αυτή του Λουίς Σκόλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται, ενώ δεν παρέλειψε να πει καλά λόγια για το... διάδοχό του στους Πέισερς, τον Πολ Τζορτζ.

"Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στην Ιντιάνα είδαν ότι η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες και κατάλαβαν ότι πρέπει να γίνουν μερικές ακόμη κινήσεις για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πλέον είμαστε στα αλήθεια διεκδικητές του τίτλου και πρέπει να το δείξουμε", δήλωσε αρχικά το νούμερο 17 του ντραφτ του 2005.

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του Σκόλα, αλλά και των ανθρώπων που τον έφεραν στην Ιντιάνα, δείχνοντας φανερά ενθουσιασμένος. "Νομίζω ότι ήταν η σημαντικότερη κίνησή μας. Στο μυαλό μου είναι ένας παίκτης που αξίζει να ξεκινάει βασικός στο ΝΒΑ και δεν ξέρω πώς καταφέραμε να τον πάρουμε. Νομίζω όμως ότι αυτό οφείλεται στην ευφυΐα των Ντόνι Ουόλς (σύμβουλος των Πέισερς) και Λάρι Μπερντ (πρόεδρος των Πέισερς)".

Όσον αφορά την αποθεραπεία του, δεν θέλησε να επεκταθεί ιδιαίτερα. "Είμαι καλά, τα πάω καλά. Το πρώτο που θέλω είναι να καταφέρω να παίξω μπάσκετ πάλι. Μόλις συμβεί αυτό θα δούμε τί ρόλο θα έχω στην ομάδα", είπε ο Αμερικανός.

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του, αποθέωσε το νέο αστέρι των Πέισερς, Πολ Τζορτζ. "Παίρνει πολλή πίεση από πάνω μου. Για χρόνια κουβαλούσα την ομάδα, αλλά τώρα είμαι μεγαλύτερος. Μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις και να κάνει πράγματα, αποφορτίζοντας με αυτό τον τρόπο εμένα. Και το κάνει με τον δικό του τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα