NBA | Φαρίντ: "Μια... γεύση για όσα θα ακολουθήσουν!"

Αγωνίστηκε λες και επρόκειτο για επίσημο ματς, βοήθησε την ομάδα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ να διαλύσει την αντίστοιχη του Σακίλ Ο' Νιλ με 163-135 και ήταν ο άνθρωπος που προσέφερε στον κόσμο το περισσότερο θέαμα από όλους τους Rising Stars...

Ο λόγος φυσικά για τον Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στη χθεσινή αναμέτρηση των ανερχόμενων αστεριών και απόλαυσε δεόντως τη συμμετοχή

του στο παιχνίδι, ενώ δήλωσε ότι αυτό που φανέρωσε στο παρκέ ήταν απλά μια μικρή... γεύση από όσα θα ακολουθήσουν στο διαγωνισμό καρφωμάτων!

Ο 23χρονος δυναμικός φόργουορντ των Νάγκετς ολοκλήρωσε το ματς με 40 πόντους (17/21 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/3 βολές), 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 10 καρφώματα. Έβγαλε τρομερή διάθεση και όρεξη στο παρκέ, φανερώνοντας παράλληλα τις... άγριες διαθέσεις του για το διαγωνισμό καρφωμάτων στον οποίο θα λάβει συμμετοχή.

"Η ομάδα βγήκε συγκεντρωμένη στο γήπεδο και θέλαμε τη νίκη, κυρίως για να πάρουμε τα 25 χιλιάδες δολάρια που παίρνει ο νικητής", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός άσος αστειευόμενος. Στη συνέχεια όμως σοβάρεψε και... προειδοποίησε!

"Πέρασα καλά. Μου αρέσει το μπάσκετ και χαίρομαι όταν παίζω. Αυτό ήταν και το κίνητρό μου σήμερα. Αυτό που είδατε σήμερα πάντως ήταν απλώς ένα μικρό preview αυτού που θα ακολουθήσει στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όπου πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα