NBA | Έβγαλαν το καπέλο στον Κουφό!

Ο Κώστας Κουφός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στο NBA και... υποχρέωσε συμπαίκτες και αντιπάλους να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, μετά τη νίκη των Νάγκετς επί των Καβαλίερς.

"Πιστεύω πως ο Κώστας έκανε εξαιρετική δουλειά και μας πρόσφερε πολλά εύκολα καλάθια. Οι γκαρντ μας τον βρήκαν σε επίκαιρες θέσεις, παρότι σήμερα έκαναν πολλά λάθη", ήταν τα λόγια του προπονητή του στο Ντένβερ, Τζορτζ Καρλ, ο οποίος μόνο ευχαριστημένος είναι από

τις φετινές επιδόσεις του 23χρονου σέντερ και παράλληλα νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να τον ξεκινάει από την αρχή της σεζόν στη βασική πεντάδα.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι, συμπαίκτης του Κουφού, ήταν πρώτος σκόρερ των "σβόλων" στο ματς με το Κλίβελαντ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα άσο. "Είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Είναι πάντα στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Ξέρει να παίζει μπάσκετ και κάνει τα πράγματα εύκολα για μένα και τους υπόλοιπους στην ομάδα. Όταν διεισδύουμε, τον βρίσκουμε πάντα στη θέση που πρέπει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός φόργουορντ.

Τα κολακευτικά σχόλια δεν έλειψαν και από το αντίπαλο στρατόπεδο, με τον τεχνικό των "ιπποτών", Μπάιρον Σκοτ, να εξηγεί για τον Κουφό πως "βρέθηκε ξεχασμένος από την άμυνά μας αρκετές φορές. Ο Ζέλερ τον έχασε και οι Νάγκετς είναι καλή ομάδα στο να δίνουν πάσες κοντά στο καλάθι".

Keywords
Τυχαία Θέματα