NBA | "Επιστρέφει τον Γενάρη ο Μπράντλεϊ"

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τους Σέλτικς και τον Έιβερι Μπράντλεϊ, καθώς όπως τόνισε ο Ντοκ Ρίβερς ο 21χρονος γκαρντ θα είναι έτοιμος να ξαναπαίξει μπάσκετ μετά τον Δεκέμβρη.

Ο Αμερικανός άσος είχε υποστεί εξάρθρωση τόσο στον αριστερό ώμο, όσο και στον δεξί, με συνέπεια να διαβεί το κατώφλι του χειρουργείου. Έτσι, λοιπόν, οι Σέλτικς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μπράντλεϊ στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στο NBA.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να τον δείτε στο camp, δεν βρίσκεται καν κοντά σε αυτό το σημείο",

εξήγησε ο Ρίβερς και συνέχισε: "Δεν μου αρέσει να βάζω όρια σε θέματα τραυματισμών, όμως δεν πρόκειται να τον δείτε πριν τα μέσα Δεκέμβρη, αν και πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να γυρίσει τον Γενάρη".

"Για κάθε αθλητή και ειδικά για μένα που είμαι ακόμη τόσο νεαρός, είναι δύσκολο να ξυπνάει και να μη μπορεί να παίξει μπάσκετ", εξήγησε από τη μεριά του ο 21χρονος γκαρντ και συμπλήρωσε: "Είναι δύσκολο, όμως πρέπει να πηγαίνω μέρα με τη μέρα, ώστε να αφήσω το σώμα μου να αναρρώσει με τον σωστό τρόπο".

Τη σεζόν που πέρασε ο εξαιρετικός στην άμυνα Μπράντλεϊ είχε 7.6 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 21.4 λεπτά συμμετοχής στα 64 ματς της κανονικής περιόδου που αγωνίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα