NBA | Τέρι: "Αποστολή μου να... σκοτώσω!"

Δεν... κρατιέται και το δείχνει ο Τζέισον Τέρι! Ο 35χρονος γκαρντ περιμένει γεμάτος ανυπομονησία το ξεκίνημα της νέας σεζόν στον μαγικό κόσμο του NBA και δηλώνει πως είναι έτοιμος να... σκοτώσει όποιον χρειαστεί, ώστε οι Σέλτικς να φορέσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

"Είμαι ενθουσιασμένος, το λέω και το ξαναλέω. Είναι προφανές ότι έχω άλλη μια ευκαιρία να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα, στόχο για τον οποίο ήρθα σε αυτή την ομάδα", σχολίασε αρχικά ο πρώην παίκτης των Μάβερικς και πρόσθεσε:

"Δεν υπάρχει κάποιος άλλος στόχος εδώ, πέρα

από το να βγούμε εκεί έξω και να κερδίσουμε τους πάντες. Νιώθω άνετα στην ιδέα ότι θα βοηθήσω στην θέση του play maker, καθώς από αυτήν ξεκίνησα την καριέρα μου στο ΝΒΑ. Αλλά και πάλι, θα βοηθήσω όπου χρειαστεί, ακόμη κι αν πρέπει να πηδήξω απέναντι στους center. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αυτού του συλλόγου, αυτής της κληρονομιάς και είμαι πανέτοιμος να ξεκινήσουμε..."

Στη συνέχεια ο Αμερικανός πολύπειρος σταρ στάθηκε στην παρουσία του Ντοκ Ρίβερς στην ομάδα της Βοστώνης, του έβγαλε το καπέλο για όσα έχει πετύχει και αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που αποφάσισε να γίνει "κέλτης".

"Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας, έναν coach που θα περάσει στους κορυφαίους της ιστορίας. Σαν παίκτης ήταν εξαιρετικός, αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο και τον σέβονται όλοι στο ΝΒΑ. Είναι ένας τύπος για τον οποίο ήθελα να παίξω ξανά, καθώς είχαμε συνεργαστεί στους Αγώνες Καλής Θέλησης το 2000 και το 2001. Κερδίσαμε ένα χρυσό μετάλλιο τότε, η σχέση μας είναι καλή και ήταν ο πρώτος που μου τηλεφώνησε. Ε, όταν σε καλεί, το σηκώνεις. Γι' αυτό είμαι σήμερα εδώ", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Τέρι για τον Ρίβερς.

Τέλος, ο Τζετ έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, προειδοποιώντας Χιτ, Λέικερς και οποιαδήποτε άλλη ομάδα βρεθεί στο διάβα των Σέλτικς!

αποστολή μου είναι να σκοτώσω... Όποιον βρεθεί απέναντί μου, είτε μιλάμε για τους Heat, είτε μιλάμε για τους Lakers, είτε μιλάμε και για τους δυο. Ελπίζω να τους συναντήσουμε και τους δυο. Αυτή είναι η αποστολή μου και γι' αυτό βρίσκομαι εδώ", τόνισε ο πρωταθλητής του 2011 με το Ντάλας, ο οποίος όπως βλέπουμε αναμένεται να εμφανιστεί στα παρκέ του μαγικού πλανήτη με... άγριες διαθέσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα