NBA | "Έπαιζα με κατεστραμμένο αγκώνα και σπασμένο κόκκαλο"

Τα... βέλη του εκτόξευσε προς το ιατρικό επιτελείο αλλά και τους ιθύνοντες των Μπακς, ο Άντριου Μπόγκουτ, καθώς υποστηρίζει πως δεν του έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή όταν ήταν τραυματίας την περασμένη σεζόν.

Ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μετακόμισε στο Γκόλντεν Στέιτ για λογαριασμό των Ουόριορς ως αντάλλαγμα του Μόντα Έλλις, κατηγόρησε ευθέως τους γιατρούς και γενικότερα την ομάδα του Μιλγουόκι, διότι έπαιζε με αφόρητους πόνους και μάλιστα δεν υπήρχε κάποιος αναπληρωματικός σέντερ

στα "ελάφια" να του δώσει τις απαραίτητες ανάσες που χρειαζόταν.

«Την περσινή σεζόν (σ.σ 2010/11) έπαιξα με τρομερούς πόνους στον δεξιό μου αγκώνα με αποτέλεσμα να μην είμαι τόσο αποδοτικός όσο ήθελα. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό μου δεν έφεραν έναν αναπληρωματικό σέντερ να με ξεκουράζει. Όταν μάλιστα έλεγα ότι πονάω το μόνο που άκουγα ήταν φράσεις του στυλ ‘είσαι εντάξει, απλώς σφίξε τα δόντια’. Την ίδια στιγμή όμως όταν όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί έχουν πέσει οι αριθμοί μου δεν βγήκε κανείς από την ομάδα να πει ότι έπαιζα με κατεστραμμένο αγκώνα και με αφόρητους πόνους, ούτε ότι είχα ένα σπασμένο κόκκαλο στην άρθρωση. Μετά το τέλος της σεζόν έμαθα για την σοβαρότητα του τραυματισμού μου έπειτα από μία ακτινογραφία που έβγαλα, ανέφερε ο Αυστραλός σταρ και πρόσθεσε:

«Δεν έκαναν σπουδαία δουλεία οι γιατροί της ομάδας, ούτε και κακή δουλειά όμως. Το θέμα με τις ομάδες είναι ότι απλώς σε θέλουν στο παρκέ για να παίξεις, οπότε σαν παίκτης πρέπει να είσαι πολύ, πολύ έξυπνος. Υπάρχουν πολλοί αθλητές που παίρνουν αντιφλεγμονώδη χάπια λες και είναι γλυκά, ενώ δεν πρέπει να κάνουν κάτι τέτοιο. Στο τέλος της ημέρας είναι δουλειά του γυμναστή και των γιατρών της ομάδας να φροντίσουν να επιστρέψει ένας παίκτης στο γήπεδο. Σαν αθλητής όμως πρέπει να ξέρεις το ίδιο το σώμα σου πριν κάνεις οτιδήποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα