Β' ΕΘΝΙΚΗ | Μπαρτσελόνα για Χαραλαμπόπουλο

Στην Ελλάδα βρέθηκε χθες ο γενικός διευθυντής των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα για τα μάτια ενός 15χρονου Έλληνα. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο του Αιγάλεω, για τον οποίο οι Καταλανοί ενδιαφέρονται ζεστά, γι’ αυτό και χθες τον παρακολούθησε σε φιλικό αγώνα ο γενικός διευθυντής των Ακαδημιών της «Μπάρτσα».

Ο ύψους 1.97 φόργουορντ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και με τις εμφανίσεις του έχει… κινήσει το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με πληροφορίες του superbasket.gr,

ο γενικός διευθυντής των Ακαδημιών της «Μπάρτσα» βρέθηκε χθες στην χώρα μας και τον παρακολούθησε σε φιλικό του Αιγάλεω με το Παγκράτι, γεγονός που μαρτυρά πόσο… ζεστά βλέπουν στην Μπαρτσελόνα τον 15χρονο φόργουορντ. Το φιλικό πραγματοποιήθηκε ώστε να παρακολουθήσει δια ζώσης ο γενικός διευθυντής των Ακαδημιών των Καταλανών τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Φαίνεται λοιπόν πως όπως και στο ποδόσφαιρο, έτσι και στο μπάσκετ, οι «μπλαουγκράνα» ρίχνουν μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου και απλώνουν τα… δίχτυα τους παντού. Φτάνει πλέον να δούμε εάν το επόμενο… λαβράκι της «Μπάρτσα» θα είναι ο 15χρονος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα