NBA | Εγένετο... Νιου Ορλεανς Πέλικανς!

Είχε ακουστεί, πλέον είναι και επίσημο! Οι Χόρνετς αλλάζουν όνομα, σήμα και χρώματα και από την προσεχή σεζόν θα μετονομαστούν σε Νιου Ορλεανς Πέλικανς!

Ο Τομ Μπένσον, ιδιοκτήτης των Χόρνετς, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δώσει στην ομάδα το όνομα του Πελεκάνου, ο οποίος είναι το σήμα κατατεθέν της Λουιζιάνα από το 18ο αιώνα! Ετσι, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο πλέον δεν θα υπάρχουν Νιου Ορλεανς Χόρνετς, αλλά Νιου Ορλεανς Πέλικανς!

Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης αλλάζει και σήμα, στο οποίο θα

είναι εμφανής ο Πελεκάνος, ενώ θα έχουν πλέον τα χρώματα της σημαίας της περιοχής, το μπλε, το χρυσό και το κόκκινο! Από τη νέα σεζόν, λοιπόν, την ομάδα θα ακολουθεί το προσωνύμιο "Πελεκάνοι" και όχι "Σφήκες" που ίσχυε μέχρι τώρα!

Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν από τον εμπνευστή της ιδέας, τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τομ Μπένσον. "Οταν αγοράσαμε την ομάδα, ήταν προτεραιότητά μας να αλλάξουμε το όνομα, ώστε να αντιπροσωπεύει την κουλτούρα μας και την κοινωνία μας. Αυτό θα γίνει με το νέο μας όνομα και το νέο μας σήμα", δήλωσε στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε παρουσία σύσσωμης της οικογένειας των Χόρνετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα