NBA | Δικαιώθηκε ο Κόμπε!

Η λίγκα του NBA εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας παραδέχτηκε ότι οι διαιτητές κακώς δεν καταλόγισαν φάουλ υπέρ του Κόμπε Μπράιαντ και κατά του Νταντέι Τζόουνς, στην προσπάθεια του "Black Mamba" να σκοράρει στην αναμέτρηση των Χοκς με τους Λέικερς (96-92), με τον σούπερ σταρ του Λος Άντζελες να δικαιώνεται εν τέλει!

Ο Αμερικανός άσος υπέστη διάστρεμμα στη συγκεκριμένη φάση από το μαρκάρισμα του Τζόουνς. Ο Κόμπε ζήτησε φάουλ το οποίο οι ρέφερι

της αναμέτρησης δεν υπέδειξαν, με τον 34χρονο να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με δηλώσεις του στα Αμερικανικά Μέσα αλλά και το twitter επιδίωξε να πείσει το NBA ότι έχει δίκιο!

Τελικά τα κατάφερε, με τους ανθρώπους της λίγκας να τα... ρίχνουν στους διαιτητές για τη μη καταλόγιση του φάουλ.

"Με 4,9 δευτερόλεπτα να απομένουν στη νίκη των Χοκς επί των Λέικερς στις 13 Μαρτίου, ο Κόμπι Μπράιαντ επιχείρησε ένα σουτ πάνω από τον Νταντέι Τζόουνς. Μετά την εξέταση της φάσης, το ριπλέι επιβεβαιώνει ότι οι διαιτητές κακώς δεν καταλόγισαν φάουλ σε βάρος του Τζόουνς, καθώς τον πίεσε στο σουτ και δεν του έδωσε την ευκαιρία να προσγειωθεί ομαλά στο παρκέ. Ο Κόμπι Μπράιαντ έπρεπε να είχε κερδίσει δύο βολές", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα