NBA | Χάρντεν: "Οι Θάντερ είναι η οικογένειά μου"

Πιστός στους Θάντερ δήλωσε ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος τόνισε πως θα κάνει ό,τι είναι στο χέρι του για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Οκλαχόμα.

Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Σερζτ Ιμπάκα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ανθρώπων των Θάντερ για την ανανέωση των συμβολαίων τους, αλλά λόγω του salary cap ένας από τους δύο υπάρχει πιθανότητα να μην συνεχίσει στην ομάδα. Ο Χάρντεν πάντως σε δηλώσεις του σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ξεκαθάρισε το πόσο θέλει να μείνει στους Θάντερ.

"Αυτή η ομάδα είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε όλοι αδέλφια. Περνάμε

τον ελεύθερο χρόνο μας μαζί κάθε μέρα. Δεν πρόκειται να βρω εύκολα άλλη ομάδα που να λειτουργεί όπως οι Θάντερ. Αγαπώ την ομάδα μου και την πόλη και πιστεύω ότι χτίζουμε μια δυναστεία. Ολό αυτό που υπάρχει στους Θάντερ δεν μπορείς να το αγοράσεις με χρήματα", δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Χάρντεν και στην συνέχεια τοποθετήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

"Θα βρούμε ένα τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με άλλα πράγματα, αλλά όταν έρθει η ώρα να ανανεώσω με τους Θάντερ να είστε σίγουροι ότι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα