NBA | Μπάρκλεϊ: "Είναι ντροπή να πληρωθεί κιόλας ο Οντομ!"

Οπως πάντα προκλητικός, δεικτικός και χωρίς να... μασάει τα λόγια του, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ξέρει καλύτερα απ' τον καθέναν να τραβάει την προσοχή! Αυτή τη φορά τα... έχωσε για τα καλά στον Λαμάρ Οντομ και οι δηλώσεις του προκάλεσαν και πάλι αίσθηση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού!

Ο "σερ Τσαρλς" τα έβαλε με τον 32χρονο φόργουορντ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι... ντροπή να πάρει και λεφτά από τους Μάβερικς, αφού δεν προσέφερε τίποτα απολύτως και δεν αξίζει ούτε... δολάριο!

"Πάντα υποστηρίζω τους παίκτες, αλλά το γεγονός ότι οι Μάβερικς τον

πλήρωσαν κιόλας (σ.σ. Οντομ), θεωρώ ότι είναι αστείο! Εννοώ ότι δεν έκανε κάτι για να κερδίσει το μισθό του. Δεν τον δικαιούται γιατί δεν έκανε τίποτα απολύτως!", είπε... έξω απ' τα δόντια ο Μπάρκλεϊ στο ραδιοφωνικό σταθμό του ESPN Dallas και συνέχισε ακόμη πιο επιθετικά...

"Μου αρέσει ο Λαμάρ ως άτομο, αλλά είμαι απογοητευμένος για όλα όσα συνέβησαν στο Ντάλας. Και είναι ντροπή οι Μαβς να τον πληρώνουν κιόλας, για να είμαι ειλικρινής γιατί δεν αξίζει να πληρωθεί για αυτά που προσέφερε αυτό το χρόνο... Δεν το αξίζει, τόσο απλά...! Το να κάθεσαι σπίτι και να βγάζεις λεφτά με μηδαμινή προσπάθεια... με τσαντίζει! Δεν είναι δίκαιο για τους Μάβερικς. Δεν είναι δίκαιο ούτε για το άθλημα που ονομάζεται μπάσκετ... Είμαι απογοητευμένος απ' τον Λαμάρ".

Keywords
Τυχαία Θέματα