NBA | Αρίνας: "Θα κέρδιζα τον Τζόρνταν σε μονό"

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας απασχολεί τα μέσα συχνά πυκνά αλλά όχι, δυστυχώς, για το πλούσιο ταλέντο που αποδεδειγμένα έχει αλλά για τα καμώματά του και τις περίεργες δηλώσεις του.

Ο 31χρονος, πρώην Ολ Σταρ του ΝΒΑ και νυν του... κινεζικού πρωταθλήματος, απολαμβάνει τα εκατομμύρια των Μάτζικ που "πλήρωνουν" τον όρο της αμνηστίας και την επιθυμία τους να μην τον έχουν μέσα στα "ποδια" τους (22.3 εκ. δολ.

για τη χρονιά που έρχεται θα εισπράξει).

Μία μετα τα πυρομαχικά που πίαστηκε πριν δυο μήνες και τώρα με τις δηλώσεις του για τον "Αέρινο" και το περιβόητο κάρφωμα που πραγματοποίησε, καταφέρνει και μένει στην επικαιρότητα.

"Είναι τρομερό που μπορεί να καρφώνει στα 50 του, όμως μιλάμε για τον Μάικλ Τζόρνταν. Εγώ είμαι 31, αλλά στα 33 μου δεν θα μπορώ να το κάνω" σχολίασε και πρόσθεσε πως: "Αν μπορεί να καρφώνει, τότε είναι αρκετά αθλητικός για να μαρκάρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα τον κέρδιζα όμως με σκορ 5-2. Μιλάμε για τον 50χρονο Τζόρνταν όμως, όχι για τον Τζόρνταν του ΝΒΑ. Ναι, θα έβαζε 2 πόντους. Αν, βέβαια, τον αντιμετώπιζα νεαρό, τότε θα με κέρδιζε 20-0".

Keywords
Τυχαία Θέματα