NBA | Αντί ονόματα, παρατσούκλια!

Το NBA έχει συνηθίσει τους φιλάθλους του σε πρωτοποριακές κινήσεις και ακόμα μία τέτοια έχει στα σκαριά. Τι αφορά η συγκεκριμένη; Μα φυσικά παρατσούκλια στις φανέλες των παικτών!

Την ιδέα επεξεργάστηκαν πρώτοι στο μυαλό τους άνθρωποι της διοίκησης των Χιτ και την μετέφεραν σε αυτούς της λίγκας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Μάλιστα, το Μαϊάμι εξέφρασε την επιθυμία οι παίκτες των Πρωταθλητών της τελευταίας διετίας να αγωνιστούν με παρατσούκλια στις φανέλες σε τουλάχιστον μία από τις τέσσερις αναμετρήσεις με την ομάδα του Μπρούκλιν

τη νέα σεζόν, ενώ το ίδιο να πράξουν και οι παίκτες των Νετς!

Το NBA -που αρέσκεται στις καινοτομίες- δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποιο πλάνο, ωστόσο οι δύο ομάδες βλέπουν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη ιδέα. Σημειωτέον, ζητήθηκε από τους παίκτες να καταθέσουν επισήμως το όνομα -ή τα ονόματα- που θέλουν να αναγράφει η φανέλα τους. Έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Λεμπρόν Τζέιμς ως «King James», τον Ντουέιν Ουέιντ ως «D-Wade» ή «Flash», τον Ρέι Άλεν ως «Jesus Shuttlesworth» (από την ταινία που πρωταγωνιστούσε), τον Πολ Πιρς ως «The Truth» και του Κέβιν Γκαρνέτ ως «KG» ή «The Big Ticket»!

«Σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα τότε το NBA θα δείξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Είμαστε ακόμη παιδιά και παίζουμε ένα παιδικό παιχνίδι. Όλοι θυμόμαστε από πού προερχόμαστε. Όλοι είχαν ή έχουν ένα παρατσούκλι, οπότε είναι ένας ωραίος τρόπος να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά μας. Στον κόσμο θα αρέσει αυτό, όπως επίσης και σε πολλούς παίκτες», δήλωσε ο Ρέι Άλεν, ο οποίος δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ιδέα των Μαϊάμι Χιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα