NBA | Αναβαθμίζεται ο Ρέτζι Τζάκσον

Το ρόλο του έκτου παίκτη αναμένεται να έχει την επόμενη σεζόν ο Ρέτζι Τζάκσον στους Θάντερ, που δείχνουν να πιστεύουν πολύ στις ικανότητες και το ταλέντο του 23χρονου πόιντ γκαρντ.

Το νούμερο 24 του ντραφτ του 2004 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα φετινά πλέι οφ του NBA, αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Σκοτ Μπρουκς. Από τον πάγκο βρέθηκε στην βασική πεντάδα της Οκλαχόμα Σίτι στα 9 από τα 11 παιχνίδια της ομάδας στην postseason, λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του Ράσελ Ουέστμπρουκ

και έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όλα αυτά -συν το γεγονός ότι ο Κέβιν Μάρτιν κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στην Οκλαχόμα δύσκολα θα "ρίξουν" λεφτά για αντικαταστάτη- έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους των "βροντών" να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν... προαγωγή στον Τζάκσον, προσφέροντάς του το ρόλο του έκτου παίκτη τη νέα σεζόν.

"Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε οποιαδήποτε κατάσταση την επόμενη χρονιά. Αν ο ρόλος μου θα έχει να κάνει με τον έκτο παίκτη, τότε θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να φέρω εις πέρας την αποστολή μου", δήλωσε ο Αμερικανός άσος, ο οποίος στα πλέι οφ είχε κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ σε 33,5 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα