ΝΟΤΟΣ | Εθνικός: Χαμός για την φανέλα του αρχηγού

Ο Πέτρος Φούκος είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες των φίλων του Εθνικού, γεγονός που αποδεικνύεται και από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι «μπλε».


Οι Πειραιώτες διοργάνωσαν έναn διαγωνισμό με έπαθλο μία φανέλα του αρχηγού της ομάδας τους, Πέτρου Φούκου και η συμμετοχή των φιλάθλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 150 φίλοι του Εθνικού δήλωσαν συμμετοχή,

ώστε να αποκτήσουν την φανέλα του Πέτρου Φούκου κι εν τέλει νικητής ήταν ο Γιώργος Χατζηπαρασκευάς. Φυσικά, οι «μπλε» έμειναν ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των φιλάθλων, τους οποίους έσπευσαν να ευχαριστήσουν μέσω Facebook:

«Ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας οι συμμετοχές για την κλήρωση της φανέλας του αρχηγού Πέτρου Φούκου. Τα email που δεχτήκαμε ήταν πάνω από 150(!) για τη μία και μοναδική φανέλα της σεζόν που μας πέρασε.

Μεγάλος νικητής ύστερα από κλήρωση, αναδείχτηκε ο φίλος της ομάδας μας Χατζηπαρασκευάς Γεώργιος ο οποίος θα ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου του.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ για τη συμμετοχή σας και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στο μέλλον με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και δώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα