HOT SPOT | Ο Ουέιντ, ο Ντουράντ και ο σεβασμός

Πριν καν ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία των ομάδων του NBA για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βγήκαν τα «μαχαίρια».

Τα «όργανα» άρχισαν νωρίς και η σεζόν στο μαγικό πλανήτη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Πρωταγωνιστές στην ιστορία μας είναι ο Ντουέιν Ουέιντ και ο Κέβιν Ντουράντ, δύο από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, που τους χωρίζουν όμως τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή, αφού ο «KD» δεν έχει κανένα.

Σε αυτό στάθηκε και ο «Flash» απαντώντας στη δήλωση-πρόκληση του σταρ των Θάντερ, ο οποίος υποστήριξε πως ο Τζέιμς Χάρντεν θα άξιζε να θεωρείται ένας από τους δέκα κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ παίρνοντας τη θέση του Ντουέιν Ουέιντ. Η άποψη του Ντουράντ δεν βρίσκει φυσικά σύμφωνο τον αστέρα των Μαϊάμι Χιτ, ο οποίος δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω.

«Σημείωση στον εαυτό μου: κάν’ τον να σεβαστεί τη θέση σου στην ιστορία... ξανά», απάντησε ο Ουέιντ, με τον Ντουράντ να τον προκαλεί εκ νέου. «Απόδειξέ το μου, μη μου το γράφεις στο Twitter».

Μια μεγάλη κόντρα φαίνεται πως «ανέτειλε» στον μαγικό κόσμο του NBA. Θα δώσουν συνέχεια σε αυτή οι δύο σούπερ σταρ ή θα ρίξουν νερό στο κρασί τους και όλα καλά; Ίδωμεν! Εμείς πάντως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το νέο «επεισόδιο»!

Don't believe me just watch http://t.co/4drL3Yevw0

— THREE (@DwyaneWade) September 25, 2013

Show me don't tweet me..

Kevin Durant (@KDTrey5) September 25, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα